Bemutatkozunk

Gőz Gabriella és Horváth Lóránt ügyvédek

A Horváth és Gőz Ügyvédi Irodát Dr. Horváth Lóránt és Dr. Gőz Gabriella alapította. Korábbi nemzetközi és belföldi üzleti tapasztalataink, adójogi, vámigazgatási, közigazgatási jogi ismereteink alapozták meg irodánk mai profilját. Fő szakterületünk az adóbűncselekmények, az adójog, az adó- és vámhatósági eljárások és ezek peres képviselete. Kiemelt kapcsolatunk van a fémhulladék kereskedelmi szektorral, de ellátjuk más üzleti területek, illetve magánszemélyek képviseletét is.

Az adójog mellett, a gazdasági életben felmerülő problémák teljeskörű, komplex megoldása érdekében szükség van sokoldalú vámjogi, társasági jogi, polgári jogi, büntetőjogi ismereteinkre is.

Célunk, hogy ügyfeleinknek ne csak jogi területen nyújtsunk magas színvonalú szolgáltatást, ezért az amerikai CLIO ügyvédi szoftverrel dolgozunk, amely mindennapi munkánk támogatása mellett a biztonságos és gyors kommunikációt is lehetővé teszi partnereinkkel.

Irodánk az elektronikus eljárásokra is felkészült, cégeljárásban és e-perekben is képviselni tudjuk ügyfeleinket. Angol, német, olasz nyelvismeretünk segíti az együttműködést külföldi partnereinkkel.

Clio: Legal Case & Practice Management Software